Dobrodošli na službenu stranicu Općine Zažablje

Donešena Odluka o isplati jednokratne prigodne pomoći – Božićnice umirovljenicima s prebivalištem na području općine Zažablje

18. prosinca 2018.

Na prijedlog načelnice Općine Zažablje, Općinsko vijeće Općine na IX. sjednici donijelo je Odluku o  isplati jednokratne prigodne pomoći-Božićnice umirovljenicima s prebivalištem na području općine Zažablje (Klasa:402-08/18-01/44; Urbroj:2148-06-18-1 od 17.prosinca 2018 godine).

Svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Zažablje čija ukupna primanja po osnovi svih tuzemnih i inozemnih mirovina koje primaju ne prelaze 2.000,00 kn mjesečno, isplatiti će se jednokratna prigodna pomoć-Božićnica u iznosu od 200,00 kn.

Zahtjevi za dodjelu Božićnica zaprimaju se od 18. prosinca do 21.prosinca 2018. godine, te će se istovremeno izvršiti isplata na blagajni Općine Zažablje.

Umirovljenici koji ostvaruju pravo na isplatu jednokratne prigodne pomoći-Božićnice dužni su uz Zahtjev dostaviti i presliku posljednjeg odreska mirovine te osobnu iskaznicu na uvid, a umirovljenici koji primaju mirovinu putem tekućih ili štednih računa poslovnih banaka moraju predočiti Obavijest Banke o mirovinskim primanjima za prethodni mjesec i osobnu iskaznicu na uvid.

Umirovljenici koji ostvaruju isključivo inozemnu mirovinu dužni su uz Zahtjev dostaviti i Potvrdu HZMO-a o ne primanju tuzemne mirovine.

Obrazac zahtjeva za umirovljenike može se preuzeti osobno u prostorijama Općine Zažablje ili putem službenih internetskih stranica Općine Zažablje.

 

Načelnica:
Maja Vrnoga

Zadnja izmjena: 18. prosinca 2018.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content